Újabb összetalálkozások

Egy csodás hétvégéről, ami lassan már két hete volt... :D 

granadai rózsa
Nem teljesen hétvége de azért közel volt hozzá... Egyik szerdán Sarával és barátaival találkoztunk egy-két sörre és tapasra :) Jól mulattunk. Spanyol, angol minden volt és újabb ízélményekkel is gazdagodtunk a tapasoknak hála.

Valahogy ííígy :)
     

Már korábban megbeszéltük maracenai önkéntessekkel, hogy összejövünk a Granada Beer Festiválra vasárnap. Marion is ellátogatott hozzánk és mivel pénteken volt a születésnapja, úgy döntöttünk, már aznap csapunk egy kis ünneplést. Mi még az irdodában voltunk este, így csak később csatlakoztunk a többiekhez. A 100 Montaditos helyen fuottunk össze ismét :D Tilda, Cheila, Didi, Marion, Nicola, Harry és én. Ismét jó csapatot alkottunk. A vacsi után szerettünk volna olyan helyet találni ahol táncolni is lehet. Így elindultunk a nagy keresésre... Az utcán kb minden 2. percben megállít valaki, azzal, hogy hééé srácok itt meg itt van buli, gyerteek.... Így az egyik invitálásnak engedtünk, de annyira nem jött be a hely, így tovább álltunk. Marion kb minden helyre benézett és csekkolta hány ember van bent és lehet-e normális zenére táncolni :D Végül a New Orleans helyen kötöttünk ki. Nagyon kis családias volt a hangulat. Funk zene szólt. Teljesen elengedtük magunat és szabadon táncoltunk. Végül a többiek még tovább mentek egy másik helyre de mi Didivel hazamentünk. 



Marion is nálunk aludt ebben a pár napban. Tiszta pizsi partis napunk volt. Annak ellenére, hogy ő ért haza legkésőbb, reggel már reggelit is hoztt nekünk. Amit végül az én ágyamban fogyasztottunk el közösen, miközben Didi és én is mutattunk folkos videókat és Marion is megmutatta kedvenc jóga oktatóit a youtube-on. Így jutottunk el oda, hogy akkor -Marion taníts minket, please! Ő mindenhova magával viszi a jógaszőnyegét így egyértelmű volt, hogy kapunk egy kis ízelítőt az ő napi rutinjából. Kb két mozdulatot végzett és csupán elkezdett mélyebben lélegezni és mi Didivel úgy megnyugodtunk mintha mi végeznénk a gyakorlatokat. Lehet ez itt furán hangzik, de olyan energia áramlások voltak, nagyon érdekes volt. Aztán jó sokat beszélgettünk, majd közösen próbáltunk valami főzni az éppen itthon lévő dolgokból. Kuszkusz, párolt zöldség, Marion által készített sült hagyma és persze az olivolaj és a balzsamecet, ami már nem maradhat ki egyik étkezésből sem. 

Konyha tündérek
A délutáni sziesztát sem szalasztottuk el. Én Lizával is beszéltem illetve Rékáékat is megnéztem online, ahogy táncolnak a 'Fordulj egyet elöttem..." versenyen. Jaj és reggel még pont Fannit is láttam, ahogy a nyíltnapon táncoltak. Csodálatos,hogy ilyen távolságból is lehetősége van az embernek élőben követi ezeket az eseményeket. Délután aztán Marion nem érezte annyira jól magát így mondtam, hogy menjünk el egyet sétálni és az majd segít kicsit kiszellőztetni a fejét. Így is lett. Nagyon sokat beszélgettünk. Már délelőtt is nagyon egy hullámhosszon voltunk a lányokkal, kb fél szavakból értettük egymást. Ez délutánra sem változott. Nagyon érdekes, hogy mennyi közös van bennünk. És mennyi tanuhatunk egymás történeteiből. Nem számít az életkor, hogy honnan jön valaki, ha szeretettel fordulunk egymás felé, akkor olyan talákozásokban lehet részünk amiket nem is gondoltunk volna. Lehet ismétlem önmagam de ez így van... :) Én Marionnal nem voltam túlságosan szoros viszonyban a trainingen és utána sem nagyon beszélgettünk. Kifejezetten nem modhatnám, hogy felcsigázott volna, hogy itt tölti ezt a pár napot, de ez teljesen megváltozott. 
Végül úgy döntöttünk a fesztiválra vasrnap együnk, így a szombat tényleg a pihenésé volt. Egy jó kis teázással zártuk a napot.



Vasárnap délután találoztunk újra. Páran buszoztak, de mi úgy döntöttünk sétálunk. Majdnem egy óra volt mire odaértünk, de nagyon jól esett az a kis séta és a város másik részét is felfedeztük legalább valamennyire. Maga a sörfesztivál annyira nem volt nagy szám, de megkóstoltunk pár fajtát és a lényeg az volt, hogy együtt töltjük az estét. Ettünk, ittunk, jól mulattunk. Aztán a maracenai csapatnak el kellett indulni, mert az utolsó buszuk 11 körül ment, így mi is velük tartottunk. Persze az esti kebab nem maradhatott el. Utána Marion még arra is rávett, hogy csatlakozzak az esti jóga gyakorlásához, mondván egyszerű gyakorlatokat csinálunk.  Marion másnap reggel, korán ment el és mivel hétfő itt is munkaszünet nap volt, a pihenésnek szenteltük az időt, készülve május első hetére :)


Marion fázott.... :D


Freedom 




















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések